Welkom op de 10e Kunstexpositie Stokhorst!

Dit jaar vindt al weer voor de tiende keer de Kunstexpositie Stokhorst plaats. Aan deze jubileumeditie nemen zo’n 25 kunstenaars deel uit de wijken Stokhorst en het Ribbelt. Samen laten ze zien hoe enorm veel creatief en artistiek vermogen de wijk rijk is. En wat een variatie laten ze zien! Schilderijen, van figuratief tot abstract, beeldhouwwerk, werken in diverse, verrassende materialen, grafiek, fotografie: ze bedienen zich van uiteenlopende technieken om hun ideeën vorm te geven.

De tentoonstelling vindt zoals gebruikelijk plaats in het wijkcentrum Het Volkert aan de Anemoonstraat 20. Het evenement vindt net als voorgaande jaren plaats twee weken voor de feestdagen, op zaterdag 10 en zondag 11 december 2022, beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Voor deze jubileumeditie hebben we onder meer de verlichting vernieuwd met fraaie spots. Daardoor komen de kunstwerken optimaal tot hun recht en ademt het geheel een extra inspirerende sfeer.

Wij heten u van harte welkom en wensen u veel kijkplezier toe!

Het bestuur van de stichting Kunstexpositie Stokhorst