Welkom op de 11e Kunstexpositie Stokhorst!

Beste kunstliefhebbers,

Dit jaar vindt alweer voor de elfde keer de Kunstexpositie Stokhorst plaats. Aan deze expositie nemen zo’n 20-tal kunstenaars deel uit de wijken Stokhorst en het Ribbelt. Samen tonen zij hoe enorm veel creatief en artistiek vermogen de wijk rijk is. En wat een variatie laten ze zien! Schilderijen, van figuratief tot abstract, beeldhouwwerk, werken in diverse, verrassende materialen, grafiek, fotografie, quilts: de deelnemers bedienen zich van uiteenlopende technieken om hun ideeën vorm te geven.

De tentoonstelling vindt zoals gebruikelijk plaats in het wijkcentrum het Volbert aan de Anemoonstraat 20. Het evenement vindt, net als voorgaande jaren, plaats twee weken voor de feestdagen; op zaterdag 9 en zondag 10 december, beide dagen van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Voor de expositie hebben we onlangs de verlichting aangepast met nog meer fraaie spots en de aantallen exporekken uitgebreid. Daardoor komen de kunstwerken optimaal tot hun recht en ademt het geheel een extra inspirerende sfeer.

Wij heten u van harte welkom en wensen u veel kijkplezier toe!

Het bestuur van de stichting Kunstexpositie Stokhorst